Aan een zanduitgraving langs de Maas is het Leukermeer ontstaan. Een prachtig meer midden in een bos- en waterrijke omgeving. 

Camping Het Leukermeer, vernoemd naar het meer, is gelegen in het typisch Limburgse dorpje Well en ligt direct aan het Leukermeer.

De camping biedt alles wat de kampeerder en kamperende watersporter wenst. De ruime staanplaatsen zijn ingedeeld in gezellige velden van ca 8 eenheden. Toegang tot het water is vanaf heel de camping makkelijk, zelfs je eigen boot kan te water gelaten worden. Op het strand is het volop genieten van de zon en alles wat er op het water gebeurt. Voor de kleine kampeerders is er een apart strand met allerlei speeltoestellen en een vlot.
Na een dagje zwemmen is het tijd om te flaneren langs de boulevard, om te eindigen in het restaurant of één van de loungebanken op het gezellige terras. De jongeren kunnen zich uitleven in de discotheek, die zich onder het restaurant bevind. Toch lekker bij je eigen kampeermiddel blijven? Dan is er de snackbar voor de heerlijkste snacks, friet en ijs.
In de omgeving bevinden zich Arcen, Venray, en iets verder Venlo en Roermond. Een must is het Duitse Kevelaer. Een bedevaartsoord met mooie kerken en een rijke christelijke geschiedenis. En natuurlijk mag een bezoek aan de Hertog Jan brouwerij niet ontbreken!

Bron: Leukermeer.nl

Meer info?
Bekijk dan de website van de camping