De perfecte festivaltenten
Pagina met informatie wat mee te nemen als je naar een festival gaat. Tips over wat wel en niet te doen om het verblijf zo goed mogelijk te laten verlopen.
Reizen, kamperen, tent, tips, doyoucamp
629
post-template-default,single,single-post,postid-629,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,qode-social-login-2.0.3,qode-tours-3.0.4,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,,qode-page-loading-effect-enabled,footer_responsive_adv,qode_disabled_responsive_button_padding_change,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6,elementor-page elementor-page-629
 

Het seizoen is weer gestart. Het ene festival na het andere festival staat weer op stapel, ook meerdaagse festivals met bijbehorende festivalcampings. Maar waar slaap je in?

Hoe bereid je je voor?

Een ‘gewone’ tent meenemen kan natuurlijk altijd.
Maar eerlijk gezegd…geen aanrader. Het gaat er soms ruig aan toe en met een glaasje sinas teveel zijn tenten vaak de klos van de minder zorgzame behandeling tijdens de nacht.
Het is daarom dan ook aan te raden een speciaal, of goedkoop, festivaltentje te kopen. Hierbij is de kwaliteit vaak ver te zoeken en kun je er maar beter op rekenen dat je festivaltent meer een wegwerptentje. 
 
Kamperen doe je immers in de natuur, en zo liefst mogelijk in een schone… Ook al heeft zo’n 1 maal gebruiks tent geen direct effect. Indirect is dit zeker het geval. Dit is de reden dat Doyoucamp bezig is met het opzetten van een webshop vol met duurzame producten, zodat jouw tent van goede kwaliteit is en tóch mee naar huis kan!
 

Vergeet naast het meenemen van je tent ook zeker deze producten niet!
 

  1. Een Luchtbed of mat. Spreekt voor zich, maar het gras is niet zo zacht als het lijkt… Denk hierbij ook aan een handpomp, blazen duurt ook zo lang he.

  2. Folie voor onder je tent. Ongeacht welke tent of ondergrond, het valt altijd aan te raden plastic folie of een ondermat mee te nemen als verzachting en extra isolatie. Zo is de kans toch nét wat groter dat je droog blijft.

  3. Verpak je kleding in waterdichte tassen of doe een vuilniszak om je koffer/tas heen. Mocht er water doorlekken dan is je kleding veilig.

Geen reactie's

Geef een reactie