Vindt jouw perfecte camping

Klinkt dit herkenbaar? Eindeloos zoeken naar de goede camping die betrouwbaar is. Met een zwembad, uitzicht op het water en een voetbalveld. Dat kan nog best eens een uitdaging zijn. Stad of natuur, rustig of druk. Glamping of camping. Eindeloos veel keuzes maar hoe selecteer je de juiste camping? 


Hier zijn onze tips voor het vinden van jouw droombestemming. 


MAAK EEN LIJSTJE

 

Zet op een rij wat jij en je reisgenoten verwachten van hun verblijf. Zo is het makkelijker om gezamenlijk een plan te maken en eventuele compromissen te maken, hoe graag je het ook wilt. De ene persoon geniet van rust aan het water met een drankje in de hand, waar de ander kan genieten van een fijne speelomgeving met toestellen voor de kinderen. 

 

REVIEWS…REVIEWS…REVIEWS

 

Misschien wel de belangrijkste tip. Kijk naar de reviews. De kans is groot dat er mensen voor je zijn geweest die de camping hebben bezocht waar jij van plan bent naartoe te gaan. Een gedeelte van deze bezoekers laat dan ook een beoordeling achter met plus/minpunten. Vaak kan je de reviews vinden onderaan een pagina, staan deze er niet wees dan voorzichtig met eventuele boekingen of zoek naar een keurmerk waarop staat dat dit bedrijf te vertrouwen is. In de nabije toekomst valt er ook te boeken op de website van Doyoucamp, dus houdt onze website zeker goed in de gaten!

 

Wees bij het lezen van alle beoordelingen wel selectief en voorzichtig. Iedereen kan deze geven, dus kijk goed naar de hoeveelheid beoordelingen en maak zelf een beslissing op basis van alle beoordelingen. Vaak zijn de campings met veel beoordelingen betrouwbaarder. 

 

FILTERS

Nee geen koffiefilters, hoewel…die dingen blijven toch lastig in gebruik zeker als je net wakker bent. Op het moment dat je naar camping(plekken) zoekt is er vaak de mogelijkheid om te filteren op wensen. Denk aan de grootte van de plaats, faciliteiten en extra opties. Dit kan uren en uren zoeken schelen zodat jij een goede strakke lijst voor je krijgt met de mooiste bestemmingen.

Geen reactie's

Geef een reactie