De pandemie en kamperen

De pandemie en kamperen

De afgelopen jaren zijn er veel veranderingen ontstaan in de wereld, waaronder het kamperen. Waar we eerst zonder problemen konden gaan en staan waar we wouden is dit fors veranderd. Qr-codes, vaccinaties en afstand houden. Iets wat we snel willen vergeten, maar toch is er het enige veranderd. Gelukkig is niet alles negatief!

In Nederland bijvoorbeeld zijn het aantal kampeerders met 4 MILJOEN gestegen! Extra kampeerders=minder plaats op de campings…. Maar al die extra gezelligheid is ook wat waard, toch?

 

Extra kampeerders betekenen ook meer vraag naar camping artikelen, caravans, campers etc. Hoe zit het dan met de levering van alle producten? Dat zit als volgt.

 

Een groot gedeelte van de kampeerartikelen die te verkrijgen zijn in de kampeerspecialist is afkomstig uit China en die kampen met enorme leveringsproblemen. In April hebben zij op één dag ruim 20.000 besmettingen moeten noteren en dit heeft ook zijn effect. Langere leveringstijden, hogere prijzen en ziek personeel. Het zal je misschien niet direct opgevallen zijn, maar dit is een serieus probleem voor de prachtige voortent van je caravan of de stoel waarin je geniet van de zon. Dan nog niet eens de nadelen voor het milieu te noemen.

 

Doyoucamp wil voor jullie als (toekomstig) lid van de groeiende community betaalbare kwaliteitsproducten aan gaan bieden afkomstig uit Europa! Zo kan ook jij je steentje bijdragen aan het milieu. Houdt onze website en sociale media dus goed in de gaten en wie weet ben jij onze eerste klant! BRON: RTL NIEUWS

Geen reactie's

Geef een reactie